Paus..

Nästa bomben försök kommer göras i helgen, litet uppehåll kan behövas.

Väl möt!


Haj!

Nya Tag.

Lite spänning var det trots allt igår men Frölundas två mål i 90minuten förstörde festen, Sen att Chelsea mäktade med
0-0 borta gjorde att bomben gav fin fina 6 244,27 kr. Idag är det visserligen allsvensk fotboll men med 4 matcher på kupongen och lag som är helt ologiska så hoppar jag den bomben. Jag tänker istället satsa på Hockey Vm bomben.
3st Hocky matcher är väl iofs minst lika svårt som fyra fotbolls matcher men har lite tankar kring matcherna. Tror på ett hyffsat bra odds ikväll.

Sverige    2,3
Usa          3,4,5

Tyvärr Sverige ni är inte bättre och jag tror det blir väldigt tungt idag. Mycket skador och Problem bland backar och målvakt. Usa borde kunna spela mer avslappnat och sätter 2-4 i öppen kasse?

Danmark   2,3
Norge        1,2,3,4,5

Helt öppen historia och vilket lag ska få fortsätta turneringen? Norge är knappa favoriter. Danmark kommer göra allt för att ge norrmännen en match.

Finland      1,2,3,4,5
Tjeckien     3


Yttligare en mycket jämn match och här slåss lagen om gruppsegern Tjeckien är på pappret ett bättre lag men det är svårt att hitta utgången i den här matchen. 3-3?


Systemet är på 300rader och spelkassan ligger nu på 3412kr

Haj!


LOL..

Behöver inte säga något.


Fotboll - Sverige - Div 1 Södra 2009
Västra Frölunda-
2-1HT
4-1FT
       
Mål
1-04'A. Magnusson 1-119'A. Svensson
2-124'A. Magnusson    
3-190'P. Ekervhen    
4-190'A. Magnusson    

print


Som tur var blev det 0-0 mellan Barca och Chelsea. Bomben gav drygt 6000.. kunde väl prickat den men var lite fel ute :)..

Nya tag imorgon!!


Haj

And we are off!

Första bomben är släppt here it is! Har valt att spela två st bomben med U-tecken vilket är ett reducerat sytem om gör det billigare. Systemen kostar 144kr st och sammanlagt är det spelat för 288kr Spelkassan: 3722kr kvar.

Barcelona   1,2,3
Chelsea      0,1

Göteborg    1,2,3
Örebro         0,1

V.frölunda   0,1,2,3
Kistianst    1

----------------------------------------------------

Barcelona   1,2,3
Chelsea      0,1

Göteborg    1,2,3
Örebro         0,1

V.frölunda   1
Kistianst      0,1,2,3

Notera skillanden på matchen V.frölunda - kristanstad.
Något av lagen måste göra exakt 1 mål,

Hade jag spelat ett system med 0,1,2,3 mål på båda lagen hade systemet istället kostat 576kr så vi får se om jag gjorde rätt, vet att det är svårt för ej insatta och förstå hur sådana här system fungerar, dock är det, det vanligaste spelsättet i gambling världen.

Moivering: Barcelona har inte blivit nollade på hemmaplan under hela säsongen och lär göra mål på Chelsea. Chelsea saknar A.cole och Carvalho vilket betyder att minst ett barca mål är garanterat., Chelsea kommer max göra ett mål. och jag utgick från 2-0 till barca.

Göteborg och Örebro har båda startat bra. Götet har 9-0 hemma och även där tror jag att Göteborg vinner men Örebro har ett bra försvar och 1-0? 2-0? låter troligt, tror inte heller Örebro mäktar med 2 baljor!

Div 1 södra, har inte jätte mycket koll vet dock att kristianstad störs av lite sjukdomar och därför är matchen helt öppen. V.frölunda har tappat mycket spelare och halva truppen består av ungdomar, Dock är försvaret och målvakten rutinerade. tror på 1-1 därav U-tipsen på 1 mål. Svår match men 2-1? 1-2? hoppas på det bästa,.!

Vi är och blev som sagt 8 st i bolaget väldigt skoj!!

Bolaget

Bolaget består i nuläget av.

Alexander
Stefan
Niklas
Martin
Tomas
Gustav
Björn
Jesper

Som ni ser är vi redan 8st så ni som har vart sugna, nu är det dags. Hör av er fortast möjligt! Första bomben kommer spelas på tisdag. Med bland annat Barcelona mot Chelsea. Så Sista dagen att joina är således tisdag 12:00. Det finns som sagt max 10 platser, kommer vi inte upp i den kvoten kör vi på ändå såklart!

Haj!


Bomben bolag!


Just nu är 8/10 andelar upptagna. så 2 personer till, först till kvarn!

Jag hade tänkt och starta ett bolag med lite bombenspel. Tanken är att vi ska vara runt 10st i bolaget och varje månad betalar alla in 500kr, inklusive mig självsåklart. Det här är bara för skoj skuld och jag har inga tankar på att tjäna pengar.
Självklart kan man avsluta vilken månad man vill, typ vara med i Maj inte Juni för att sedan vara med i Juli igen. Alla Vinster betalas ut så fort jag är kapabel till att göra detta. Det går även bra att ha små vinster kvar i bolaget till nästa månad. exempel vi vinner en bomben på 1000kr alla får 100kr var, nästa månad betalar du bara in 400kr. o.s.v.

Jag kommer hela tiden redovisa kassan och systemen jag spelar, alla kommer hela tiden kunna följa spelen på min blogg. Kan tillägga att jag kommer lägga systemen för runt 300-500kr (vilket är 30-50kr per skalle) vilket kommer bli 10-15 bomben spel i månaden. 500kr för en månads nöje. Självklart kommer jag lägga ner min själ i tippandet.

Bomben spelas oftast med 2-4 matcher och det gäller att hitta rätt resultat i alla matcher.
Det roliga med bomben är att man lika gärna kan vinna 100kr som 1 miljonkr!
Miljonen är såklart vårt mål :) Har du funderingar kan du alltid höra av dig annars kan du läsa mer om bomben här: https://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=7

Andelarna går som smör och som det ser ut i nuläget så startar vi på måndag eller tisdag.
Betalning sker via insättning på mitt konto. som sagt strikt redovisning sker hela tiden på bloggen, jag tjänar inte en krona på det här då jag betalar exakt lika mycket. Ni som inte har mitt kontonummer kan fråga på telefon och likande, vill inte lägga ut det här :) Om ni sätter in pengar glöm inte att lämna meddelande med ert namn eller säg till mig så fort ni gjort det, är ju bra om man vet vem som har satt in pengarna. Jag har som sagt meddelat dem flesta i min umgängeskrets. Har jag glömt någon eller att ni har en polare som är sugen, bara hör av er så löser vi en andel till honom/henne.

Hoppas du vill vara med på den här roliga resan! så hör av dig fortast möjligt om du är intresserad.

Annars hoppas jag ni får en trevlig fortsatt dag.

Haj!

Jag håller vad jag lovar.

Lovade att upprätthålla aktiviteten på bloggen, here i am. Ingen skola idag, skönt. Har faktiskt pluggat lite, då menar jag lite. Skrev ungefär fyra rader så är väl godkänt. Fick tillbaka ett annat arbete idag, lyckades pricka in ett VG , well done. Känner mig fortfarande väldigt trött, dock är jag nog inte sjuk längre. Trots min trötthet var jag faktiskt på idrottskliniken, blev en timma på bandet. Känner inte riktigt att jag har krafterna för att lyfta skrot ännu, men fram mot torsdagen är nog kroppen fit for fight igen. Har som sagt vilat, pluggat, tränat, tagit det relativt chill idag, väldigt skönt. Tror jag ska försöka får ner några rader till sedan blir det till att sova. Kroppen måste verkligen få vila ut helt. Vatten och vila. Ska vi kalla det VV? japp.

Haj!


Lathet

Av ren lathet har jag inte orkat skriva på ett tag och jag ber givetvis mina läsare om ursäkt.

Men men im back! I torsdags drog frugan till Stockholm och jag fick klara mig på egen hand. Jag hade bestämt med Jeppe tidigt i veckan att helgen skulle spenderas till gamble och gamla minnen. Mötte upp honom på stan och över en kaffe hade vi enligt oss själva hittat kvällens säkra tips. Jag tror det tog Jeppe tre timmar sen var han pank, vi som hade planer på en 48 timmars sejour, haha. Jag höll mig flytande och efter tio timmars prat och spelande var det dags att sova. Jag sov nog ungefär två timmar då snarkmästaren, ångloket, valen kalla det vad f*n du vill, Snarkade så högt att ipod i öronen och kuddar över huvudet kändes menlöst.

Fredag. Jesper vaknar upp från sin vulkan liknade sovning ungefär runt nio tiden. Jag gav det ett försök att sova men abstinensen över att få gambla tog över. Tennisen hade börjat och livespelet gick precis som väntat, åt skogen. Några hundralappar senare drog vi ner på stan för lite käk. Maten fixade Jeppe på sin restaurang och snitzlen satt fint som frukost även om klockan var runt två. Redan här började jag känna att jag inte sovit något. Väl på väg hem från stan ringer vi Larm som tydligen hade tagit sig en karensdag, vi som väntade på att han skulle sluta jobbet... Vi tillbringade eftermiddagen med poker och mycket gamble. Vi satt och snackade om olika vad och till exempel vad för odds man skulle få om man luggade ner en person på stan?? 12? 18? Jag kände mig rejält sugen på att satsa lite cash men våra inte alls så genomtänkta planer lades snabbt ner. Tyvärr började jag inte helt oväntat att känna mig dålig och var så pass trött att vid tiotiden fick kvällen avslutas.

Lördag. Vaknar upp rejält utvilad men har väldigt ont i halsen, inser snabbt jag är sjuk. FUCK! Självförvållat of course. Jag loggar in på msn och blir tillfrågad att hänga med och kolla fotboll, jag vill inte vara den som säger nej och vips så var jag i Rottne och kollade på fotboll och inte alls hemma och vilade som jag borde gjort. Vid femtiden är jag hemma igen och nu är det bekräftat jag är inte kry gå och lägg dig Alexander. Jag tänker väldigt mycket och kommer ofta fram till kloka saker, problemet, jag följer aldrig min tanke. Dum som jag är drar på Makkans födelsedagsfest, inte för att det inte var skoj, men va f*n,  jag är ju sjuk. Riktigt trevligt var det och faktiskt helt okej på oléo också!

Söndag. Yes Melanie min älskling kommer hem i dag!!!!  Vänta lite nu, vad är klockan? hur f*n ser det ut här hemma? Hur f*n mår jag...orka. Jag ska möta Melanie som lovat kl tolv. Problemet. Jag är sjukt trött sov ungefär fem timmar. Jag har betydligt ondare ihalsen idag kanske p.g.a att jag skrikit och hoppat på dansgolvet. Jag har inte städat sen torsdags och det har inte direkt vart en sund livsstil. Pizza kartonger, burkar, disk, ska dammnsuga m.m, jag behöver inte säga mer, minst tre timmars städning i friskt tillstånd! Klockan är halv nio och det är bara att sätta igång, Visst fan jag har glömt något. Jag skulle ju tvätta också, im fucked up. Jag vet inte hur men fem minuter innan Melanie anländer till Växjö är jag på stationen phu.. Jag möter upp henne vi drar hem myser, pratar, äter, Klockan fyra somnar jag som en liten bäbis i hennes famn. Jag reser mig inte ur sängen på hela kvällen och kan bara tacka min älskling för att hon tog hand om mig. Jag var helt slut.

Måndag. Idag har jag vart en runda i skolan fortfarande lite sjuk men tror jag är på rätt väg, kom hem vid tolv tiden, har vilat sen dess, och ska fortsätta vila. Imorgon är jag ledig och då ska jag satsa på bli fullt frisk! Jag ber åter igen om ursäkt och det här inlägget är varken välskrivet eller vidare lättläst. Men jag lovar att i framtiden kommer jag sköta både min blogg och mig själv mer skonsamt, tills dess tar hand om er och ha det bra. Tack för att ni läser.

Haj!

Galet!

Igår bevittnade jag den galnaste fotbollsmatch jag sett på länge! Chelsea - Liverpool 4-4 haha! Först och främst är jag lättat över att vi är vidare, semifinal mot Barca wow. Jag har inte riktigt fattat vad som hände i går, ena stunden kändes det hur säkert som helst, sen efter tre minuter så satt jag och bet på naglarna. Matchen svängde mer än vad dollarn gör och det kändes hela tiden omögligt att avgöra vem som skulle vinna. Den här matchen hade allt, Tack Chelsea och Liverpool.



Det finns ju mer än bara fotboll här i livet. Jag sitter just nu och funderar på vad min hungriga mage ska få till frukost. Osötad musli, shake och banan? Efter frukosten blir det en runda på stan, Jag har länge funderat på att köpa lite nya träningskläder så förhoppningsvis hittar jag något. Vid ett tiden blir det träning, kör nog rygg och biceps idag. Träningen flyter på bra och ända nackdelen är att jag prioriterar den före plugget. Idag hade jag dock  tänkt att hinna med både träning och plugg, smart Wiberg :). Jag har tre arbeten som ska vara inlämmnade senast den 3/5 så måste sätta lite fart nu. Jag säger som jag brukar,det löser sig alltid. Nu är jag tyvärr så hungrig att jag måste avsluta skrivandet, Ta hand om er.

Haj!

Chelsea

Vaknade nyss upp med träningsvärk i hela kroppen, fan vad gött. Jag börjar inte skolan förens 13:00 tur är väl det. Slutar vid fyra tiden efter det ska jag i väg och handla lite sen blir det att ladda inför matchen. Idag spelar nämligen Chelsea sin returmatch mot Liverpool. Efter en otrolig bortamatch och vinst med 3-1 ska det redan vara avgjort. Jag vill inte se något annat senario än att Chelsea når Semifinal i Championsleauge. För att ladda lite extra hoppas jag den här mannen sätter spiken i kistan, enjoy. http://www.youtube.com/watch?v=o6Y0kqrtUBc

Intressant och givande dag? inte direkt. Kanske slänger in något mer senare, tills dess ha det bra.

Haj!


Söndag?

Jag tar det här snabbt! Jag är antagligen inte ensam och visst känns det som söndag. Det har i alla fall vart en underbar dag med sovmorgon, träning och inte minst helkroppsmassage av min underbara Melanie. Får inte glömma att nämna ansiktsmasken, även den var över förväntan. Träningen i dag gick väldigt bra och det kördes bröst och triceps. Har nu tränat seriöst i tre veckor, bra Wiberg. Nu ska jag ut på en promenad med Mel sen blir det god mat och mys! Ha det bäst!



Haj!

Ingen alkohol.

Tror aldrig jag vart så pigg som jag var i morse efter en fest! Föklaringen, ingen alkohol för mig. Personligen känns det skit bra att jag inte drack något igår. Det är bara en sak jag funderar på, fick mycket kommentarer om att jag verkade tjurig, ledsen, har du inte kul o.s.v. Jag vet att man blir uppspelt  och mer känslomässig när man dricker, dock kan man ju ha kul ändå? Även om man inte visar det lika mycket. Så ni som tror att jag inte hade kul, wrong, det var faktiskt ganska kul och bara sitta och studera alla härliga vänner när ni utövade era spontana moves m.m. Jag kommer garanterat fortsätta att inte dricka, får väl helt enklet träna på att bli glad och rolig även när jag inte dricker eller i alla fall visa det mer. Har bara en tanke i huvudet nu, I love my friends, and take care!

Haj!

25 års fest!

Vilken underbar dag igår. Det är så himla skoj med släktträff, det är nu när man blivit äldre som man verkligen uppskattar alla som faktiskt finns runt omkring. Stort tack till alla som närvarade! Måste ju nämna smörgåstårtan, helt perfekt. Om jag skullle tvingas äta en sak i hela mitt liv hade det utan tvekan blivit just smörgåstårta, tack till den som bringade denna underbara skapelse till vår värld. Det finns som tur är viktigare saker än smörgåstårta och i dag har min gode vän Andreas 25års fest! Det kommer bli mycket folk och antagligen några droppar alkohol? Jag ser verkligen fram emot kvällen och det bästa är att jag får träffa alla mina underbara vänner!
Sammanfattningsvis ska jag bara önska alla en glad påsk och hoppas att ni också får en lika givande fortsättning.
Nu ska jag ut och sola innan det blir påskmiddag med familj och svärfamilj.

Haj!


Kalas

Igår jobbade jag som sagt, när jag kom hem drog jag till Marcus blev lite NHL och Gustav fick se sig besegrad :) Efter ett par svettiga uppgörelser var det dags för bio, Jag, Melanie, Gustav och Marcus såg Fast & Furious, tycker den var okej men inte mer. Idag blir det kalas ute i Rottne, Melanie fyller som sagt år i dag och jag fyllde år i söndags. Hela Melanies & min släkt kommer vara där, så kommer bli massa trevligt. Innan kalaset ska det dock avnjutas en lunch nere på stan. Hinner inte skriva mer just nu, ta hand om er allesammans!


Haj!


Grattis!

 Idag fyller min älskling år! Grattis, älskar dig!

Jobba

Sitter just nu ute i Dädesjö och väntar på barnen, idag jobbar jag till kl:18, så blir en lång och rolig dag. Jag hade tänkt och ha lite påskpyssel, sen hoppas jag vädret blir bättre så vi kan vara ute mycket. Är det något barn tycker om så är det att vara ute :)

Förresten ett stort tack till tandläkaren för huvudvärk och en ömmande mun! två lagningar och mer ska det bli. Älskar att spendera mina pengar på smärta.

Nu hinner jag inte skriva mer ha en bra dag allesammans!

Haj!


Friends

Dagen började som vanligt med skola 9-12, idag pratade vi om mobbning och olika organisationer som förebygger just mobbning. Jag kan inte låta bli att lägga upp en klassiker som är otroligt bra. http://www.youtube.com/watch?v=EzmzL0hALQs . Man blir verkligen berörd och budskapet är klockrent, all cred till Friends. Sitter just nu hemma och väntar på min tandläkartid, usch. Samtidigt som det känns jobbigt och gå dit är jag lättat över att ha tagit tag i det, cred till mig :) Efter tandläkaren blir det träning, kör nog bröst idag, blivit mycket mage och ben på senaste. Kvällen kommer spenderas i form av plugg, men självklart ska jag umgås med Melanie också, puss på dig. Ja det var väl vad jag hade och säga just nu, på återseende. Föresten grattis farsan som fyller år i dag.

Haj!


Fullfart!

Vilken dag, har knappt tid att blogga :)

Dagen började på bästa möjliga sätt, jag orkade gå upp kl: 07:00 vilket är skitbra, än bättre var att jag gick runt sjön! Efter promenaden bar det av till skolan och SET- socialt och emotionellt tränings arbete med Sanel. Vi var kvar till typ 11 sen tröttnade vi och drog till Skåres, pimpla kaffe är underskattat. Lagom ont i magen efter fyra koppar kaffe vandrar jag hem för att vila lite, vips så ringer telefonen, min gode vän Zenna vill fika!! Haha jag sticker hem lämnar väskan och cyklar ner igen. Två koppar senare på PM och jag inser att det är dags att dra hem. Matlagning och så äntligen får jag tid att blogga. Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli fem för då är det träning, Yes! Efter träningen blir det hockey hos min gode vän Larm. En sak som är säker, jag kommer somna gott i kväll, sry frugan!

Haj!


Nöjd

Ny duschad och lagom nöjd avslutar jag dagen med ett blogginlägg. Den oplanderade eftermiddagen gick till att köpa lite utemöbler, var så tomt på balkongen så känns mycket bättre nu. Hann även med en middag innan träningen, självklart avnjöts middagen på den ny möblerade balkongen. Efter träningen möts jag av en härlig doft, Melanie har bakat bröd, mums. Så här sitter jag nöjd och belåten och ska strax sova. Imorgon blir det promenad med Melanie och Matilda, en runda runt sjön är beställd. Skolan orkar jag knappt skriva om men jag och Sanel ska göra ett grupparbete i morgon, lycka till. Föresten grupparbete? två pers? aja skit samma. Nu klagar Melanie så mycket att jag måste avsluta skrivandet, det är inte lätt att vara populär.

Haj!


Jobb!

Slutade klockan tolv i dag, skönt. Tre timmars föreläsning om konflikthantering står inte överst på min önskelista. Efter plugget drog jag en runda på stan, var tvungen att fixa ett hänglås, 29kr perfekt. När jag väl kom hem var det storstädning på gång, jag som hade tänkt vila. Jag blev snabbt en del i det hela och fick glatt hjälpa till, funny. Dagen kändes lite smått hopplös och jag hade inga större förväntingar på fortsättningen. Telefonen ringde och plötsligt var jag glad och full av energi, jag fick jobbet :) 10 veckor är fixat till sommaren, känns super bra. Har kanske vart säker på att jag ska få det men nu är allt tvivel borta och jag kan slappna av helt, gott. Ikväll blir det träning såklart! fram till dess är min värld helt oplanerad, spännande. hörs senare ha det fint.

Haj!


Träning.

Nu har jag tränat seriöst i två veckor och det känns riktigt bra. Imorgon blir det kreatin start, aminosyror och så självklart protein som vanligt. Jag har fan bestämt mig för att köra stenhårt två månader, ska bli kul och se om det blir någon skilland på min gängliga kropp :)

Haj!

23 år!

Trevlig kväll i går och vilket underbart väder, vi satt på balkonongen till kl 23:00 i shorts!  Idag fyller jag år, bra eller ej jag vet faktiskt inte. Känns ju inte bra och åldras och snart är jag 30. Ska snart i väg till gymmet, träningen är det ända som motvierar mig just nu. Plugget känns helt ärligt tråkigt och det fina vädret gör att det blir skit svårt att plugga. Ska bli skönt med sommar, visst ska jag jobba men slipper ju läsa böcker och skriva akademiska texter. Skriver nog lite mer i kväll ska dra och träna nu. Trevlig söndag på er.

Haj!

Trevlig kväll!

Hemma igen efter ett par sköna dagar ute i Rottne. Sitter på balkongen och störs av att mitt ansikte syns i skärmen, ska försöka skriva ändå. Av alla alternativ blev det inte helt oväntat något annat, Theres och hennes nya pojkvän Jacob kommer hem till oss och grillar. Det blir god mat, alkohol och skön musik. Kommer bli jätte trevligt och träffa dem var så länge sen nu. Nu ska jag in och smörja in mitt brända ansikte, sen ska  vi dra i väg och handla! Njut av kvällen allesammans.

Haj!

God morgon!

Vaknade nyss upp med solen i ögonen och inser än en gång att nackdelen med soliga och varma dagar är att det är omöjligt att sova. Självklart ska jag inte klaga men när rummet når 45 grader är det inte kul och ligga kvar där inne. I dag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, har fått massa roliga förslag men har svårt att välja. Fest hos Marcus eller grillning på campus? Eller varför inte bara ta det lugnt hemma, just nu har jag inte en aning. Nu ska jag i alla fall ut och sola lite, få ta mig en funderare.

Haj!

Underbart!

Vilken underbar dag, härligt väder och god mat. Nu känns det verkligen som att sommaren är på väg!
Kom precis hem från en lång promenad och är verkligen stolt över mig själv. Känns som träningen har börjat ge resultat och med lite gympass ska nog även den här sommaren ordna sig. Melanie ska även hon ha en eloge som tappert kämpar med i mitt, som hon hade uttryckt det: monster tempo. Grillningen blev såklart lyckad och smaken av fläskfilé sitter fortfarande kvar i munnen. I morgon blir det sol, och jag önskar jag hade kunnat skriva bad men tror det är lite för kallt fortfarande :) Hoppas ni haft lika skönt som mig i dag! Nu orkar jag  inte skriva mer, så hörs i morgon!

Haj!


Grillning.

Gott med promenad! i morgon är det fredag, fin fint. Slutar kl 12 så blir verkligen att skynda sig hem och bara slappa, sola och ha det skönt. Självklart blir det grillning på kvällen! Grillning är en passion jag har, jag blir glad, lugn och harmonisk. Den bästa delen är dock det sociala umgänget man får med sig, för visst grillar man inte själv?? Vilket fall som helst grillning är, jag citerar: "Att grilla är att leva, att leva är att äta grillat" (Wiberg 2009).
Nehe nu är det dags att sova jag borde iofs plugga men vadå relationskompetens, lockande? Nej.

Ha det, sleep well.


Start!

Jahop nu är jag igång med bloggandet. Vet inte vad jag ska skriva kan väl nämna att att vädret är helt underbart och i dag blev det grillning till lunch!! Det var inte direkt välplanerat utan vi fick 1 timmas luch så vi drog till Willys köpte en engångsgrill, korv och bröd, GOTT! Tack Simon, Dennis och Sanel.

Sitter just nu hemma i Rottne och bara ta det lugnt ska snart gå en promenad, min andra i dag :). Känner verkligen att det är dags för hårdträning, jag måste ju kunna vistas på stranden i sommar hehe.

Kanske slänger in nåt mer senare men nu väntar frugan och hundarna!

Haj!

RSS 2.0